x
Inschrijven Nieuwsbrief
Hippe designs, nieuwe ontwikkelingen en gewaagde kleurcombinaties. Blijf op de hoogte en meld je aan!

Email *
Uw naam 
Inschrijven
Facebook Twitter Pinterest

Online geboortekaartjes / trouwkaarten kopen, hoe werkt het?

Wij vinden het heel erg leuk dat jullie naar onze kaartjes aan het kijken zijn. Misschien hebben jullie zelfs al wel besloten online geboortekaartjes bestellen...

Hieronder staat beschreven hoe de werkwijze is van BySanna als je online geboortekaartjes of trouwkaarten wilt kopen. Je kunt ons altijd bellen of e-mailen bij onduidelijkheden!

1. Collectie online geboortekaartjes, trouwkaarten en andere kaarten
Jullie kijken rustig rond op onze website en bekijken de hele collectie. Jullie raken enthousiast en willen graag geboortekaartjes of trouwkaarten bestellen. Maar wat kan je precies verwachten? Tijd voor een gratis modelaanvraag.

2. Modelaanvraag
Omdat kleuren en papier op een beeldscherm moeilijk te beoordelen zijn, is het verstandig een modelaanvraag te doen. Dit is gratis voor één model, wil je meer geboortekaartjes zien dan berekenen wij € 2,50 per model extra. Dit is een kaartje met de tekst en kleuren precies zoals op de website staan. Het is mogelijk om een model op maat te krijgen wanneer je ander papier wil zien of kleuren hebt laten aanpassen. Een model op maat kost € 7,50.

3. Trouwkaarten kopen of andere kaartjes bestellen
Jullie zijn tevreden over het model en jullie willen graag trouwkaarten kopen of andere kaartjes bestellen. Vul het bestelformulier in op de website. Op dit formulier kunnen jullie al jullie wensen aangeven. Ook of jullie bijvoorbeeld de enveloppen eerder wil ontvangen. In het geval van online geboortekaartjes is het namelijk handig om de enveloppen al geschreven te hebben voordat jullie kindje wordt geboren. Hiervoor brengen wij wel verzendkosten in rekening.

4. Bevestiging en digitale proef
Nadat jullie het bestelformulier hebben verzonden, ontvangen jullie van BySanna een bevestiging en een digitale proef van het kaartje van jullie keuze per e-mail. Na deze eerste proef hebben jullie nog twee maal een gratis correctieronde. Na jullie definitieve akkoord ligt het kaartje klaar om te drukken. Het is mogelijk om aantallen geboortekaartjes te wijzigen totdat jullie kindje geboren wordt.

5. Ontvangst
In het geval van geboorte ontvangen jullie de geboortekaartjes zo snel mogelijk nadat jullie de definitieve gegevens aan BySanna hebben doorgegeven. Doe je dit voor 12:00 uur dan gaan de kaartjes dezelfde dag nog op de post. (m.u.v. zaterdag en zondag) En in het geval van een ander kaartje (bijvoorbeeld trouwkaarten) ontvangen jullie de kaartjes na akkoord van de laatste proef per e-mail. Jullie kaartjes worden middels een standaard verzending via TNT Post verzonden.